Chinees tolken - 口译


Chinees vertaalbureau LBS is al sinds 1996 actief en wij verzorgen behalve reguliere gesprekstolken ook beëdigde tolken Chinees voor tolkdiensten bij de notaris of in de rechtbank.

De eigenaresse van LBS is zelf beëdigd tolk Mandarijn Chinees met een specialisatie voor tolken in strafzaken, en daarnaast is zij beëdigd vertaler Nederlands - Chinees en Chinees - Nederlands. Eigenaresse drs. Y. He heeft persoonlijk in de afgelopen 25 jaar al meer dan 22.000 uur Chinese tolkervaring opgedaan en zij heeft al honderden keren getolkt in de rechtbank en bij de notaris.

Daarnaast werken er nog diverse andere tolken voor ons Chinees vertaalbureau, waardoor wij u vrijwel altijd kunnen helpen. Naast gesprekstolken, consecutieve tolken en simultaan tolken, verzorgen wij ook tolkdiensten voor de begeleiding van uw Chinese delegatie.

Als u een Chinese delegatie in Nederland ontvangt, dan kunt u het beste ook presentaties of andere informatie over uw bedrijf naar het Chinees laten vertalen. Als wij behalve de Chinese tolk ook uw Chinese vertaling mogen verzorgen, dan kan de tolk zich optimaal voorbereiden aangezien de tolk dan ook bij de vertaling wordt betrokken.

Vraag een offerte aan